Sunday, April 26, 2009

KENALI LEADER

PJS Aznin bersama isteri tercinta PJ Norliza. Mereka mempunyai 4 orang cahayamata dan menetap di kajang. Bersama HPA secara sepenuh masa dan sepenuh hati Insyaallah. Mereka terlibat di dalam menguruskan PBC di Hotel Residance, Uniten Bangi dan sebagai penggerak di kelas mingguan HPA cawangan kajang.


PJS Nor Haida Rameli atau lebih dikenali PJS Fatin (kiri). Merupakan isteri kepada PJM Hafidzan dan juga seorang herbalis. Telah bersama HPA sejak tahun 2004. Dilahirkan di Lenggong, Perak dan mempunyai ijazah sarjana Ekonomi dari UKM. Bersama HPA secara sepenuh masa dan sepenuh hati.
Disebelah beliau PJS Radiayati, dilahirkan di Singapura. Mempunyai 2 cahaya mata dan telah bersama HPA secara sepenuh masa setelah beliau berhenti daripada menjadi pengurus cawangan HPA di kajang.Disebelah PJS Aznin adalah PJS Zamri Iberahim, berasal dari Perak dan sekarang menetap di KL. walaupun beliau separuh masa bersama bersama HPA tetapi sepenuh hati kerana beliau berkhidmat sebagai jurutera di Sungai Besi. Merupakan insan yang gigih dan tidak pernah kenal erti putus asa.


No comments: